Manhart направи най-стилния тунинг проект на BMW X6 M – със 730 конски сили!

3112
2021

M GmbH превърна много от моделите на BMW в ултрамощни чудовища – каквото е и X6. X6 M Competition е истинска хала със своите серийни 625 к.с., но това не е достатъчно за Manhart. Тунинг компанията разработи нов проект, наречен Manhart MHX6 700 – или с други думи, още по-потентна Х6 М с нов облик.

Под капака Manhart предлага две опции за ъпгрейд – нов софтуер на ECU-то или допълнителен контролен блок на Manhart MHtronik. И двата варианта увеличават мощността на 4,4-литровия V8 двигател с две турбини до 730 к.с. и вдигат въртящия момент на 900 Нм. За да отговори на повишената мощност, Manhart предлага и тунинг на спирачките.

Тунерът комбинира повечето коне с изпускателна система от неръждаема стомана. Нейните четири накрайника с диаметър 100 милиметра се подават от новата задна престилка. Новата генерация е само част от тунинга на X6 M на Manhart, който включва също и ревизирана настройка на окачването. Пружините H&R намаляват височината на автомобила с 30 мм. Големи 22-цолови джанти със сатирано черно покритие и златни акценти изпълват оптимално калниците.

BMW-то получава и нов карбонов бодикит. Вече споменахме новата задна престилка. Освен това има нов преден сплитер, решетка, прагове, дифузьор и заден спойлер от две части. Manhart използва карбон за капачките на огледалата, задните странични жалузи и праговете и предоставя на X6 комплект стикери на Manhart, с които SUV-ът трябва да се откроява още повече.

В интериора има нови Manhart стелки и карбонови декорации в целия интериор. От същия материал са направени и перата за превключване от волана, които са преработени.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин