M Performance: щипка индивидуализъм за BMW

В лицето на аксесоарите M Performance компанията от Мюнхен предлага качествен заводски тунинг


17
юли
2017

В днешния свят автомобилите си приличат все повече – и затова често клиентите търсят нещо, с което да се различават от масата. Готови да отговорят на тази нужда са тунинг фирмите – те винаги са готови да предложат решения за персонификация на интериора и екстериора, както и да направят автомобила по-мощен… и евентуално по-бърз. Да, евентуално – защото много от продуктите на различни тунинг компании не са тествани оптимално и изобщо не е сигурно, че ще внесат желаното подобрение в динамичното представяне на колата.

„Добавки“ за праговете със специално фолио за защита от удари на камъчета

Който обича да оставя ключа си на масата, ще направи приятно впечатление с този фино изработен калъф

От BMW добре знаят за всичко това – и предлагат на клиентите си заводски тунинг под формата на програмата M Performance. Нека да уточним: с М се означават най-потентните серийни модели от Мюнхен, които могат да получат серийно опционален М пакет или отделни опции (напр. М волан, М окачване и др.). Моделите M Performance серийно разполагат с М пакет – и са последната стъпка преди „бруталните“ М. Светът на заводския тунинг при BMW се нарича именно M Performance – и в него можете да намерите продукти от 100 (ключодържател от кожа) до 15 000 лева (специална ауспухова система). „Палитрата“ от аксесоари включва характерните за марката „бъбреци“ в цвят по желание на клиента, лепенки за защита на лаковото покритие, устройство за телеметрия, джанти, спойлери, затъмнени стопове, интериорни решения… и всичко, което ще помогне на клиентите да почувстват автомобила си уникален.

Това устройство се свързва чрез Bluetooth към смартфон и прехвърля данни за колата – и дори за времената на обиколки при пистово каране: истинска телеметрия!

„Бъбреци“ в специален цвят

Карбонов спойлер – с реална аердоинамична функция!

Пластмасов елемент около дифузьора и ауспуховите накрайници в черен мат

 

Още по темата

Card image cap

В нашия годишник:

Архив >

Бюлетин