Mинумум 33 100 лв. за новата електрическа Dacia


20
мар.
2021

Dacia разтърсва автомобилната индустрия с първия си 100% електрически модел. Новата Dacia Spring разполага с компактен екстериор и 4 пълноразмерни места на борда. С автономия от 230 км по цикъл WLTP (305 км по цикъл WLTP City), моделът покрива повечето нужди от градска и крайградска мобилност без излишни функционалности.

Dacia Spring се предлага в 3 версии, които отговарят на всички приложения:

  • Новата Dacia Spring, 100% електрически автомобил, който прави електрическата мобилност достъпна за всички. Предварителните поръчки стартират от 20 март 2021 г. за първи доставки през есента.
  • Новата Dacia Spring Business, решението за споделена мобилност на ненадмината цена. Предлага се от март 2021 г.
  • Новата Dacia Spring Cargo, N1 версия на Spring, без задни седалки и с обем на багажника от 1100 литра и полезен товар от 325 кг, идеален за занаятчии и куриерски доставки. Предлага се от 2022 г.

Новата Dacia Spring се предлага в България на цена от 33 100 лв. – като дори в базовото ниво са включени климатик и радио с Bluetooth и USB.

И тъй като всички големи промени се раждат на улицата, Dacia стартира кампания в 5 европейски столици, за да обяви на висок глас демократизацията на електрическата мобилност.

Spring is coming

Още по темата

Бюлетин

Card image cap

В нашия годишник:

Архив >