Lumma CLR G800: този GLE Coupe изглежда върховно!

Автомобилът на снимките е съвместна „рожба“ на Overdrive и Lumma Design

1912
2016

Lumma Design е един от партньорите на българския тунинг център Overdrive. Един от последните им съвместни проекти е на базата на SUV-купето Mercedes-Benz GLE450 Coupe. Германската тунинг компания толкова много е харесала как се е получил проектът, завършен у нас, че го поставя като водещ на уебстраницата си.

На официалната уебстраница на Lumma Design водещ е българският проект

Високият Benz получава widebody-кит, включващ вежди за предни и задни калници, прагове и допълнителни детайли на вратите. Сменени са и двете брони и са добавени множество карбонови детайли – в предната „престилка“, радиаторната решетка, задните врати, покрива, както и върху стъклото и самия капак на багажника.

Преобразеният SUV е получил спортна изпускателна система с възможност за контрол на силата на звука, както и ефектни 22-цолови алуминиеви джанти – изпълващи по оптимален начин изпъкналите калници. И за да бъде автомобилът наистина уникален, е използвано фолио с цвят сив мат за екстериора. За завършек е поставен финият подпис „A la OVERDRIVE“, състоящ се от боядисани в червено спирачни апарати, леко затъмнени и „гримирани“ стопове, както и няколко червени акцента по каросерията.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин