Lumma тунингова G 63


28
февр.
2018

От появата на моделите на AMG Mercedes G-клас определено вече не за интровертни натури. При новото поколение 464 нещата не стоят по-различно: там AMG G 63 разполага с 585 к.с. и 850 нютонметра максимален въртящ момент. Въпреки това обаче има клиенти, които смятат, че цялостният пакет е прекалено обикновен.  Това са перфектни предпоставки за тунинг-специалистите от Lumma, които превръщат офроуд-легендата в мегаломански „бронтозавър“. Премиерата на резултата ще бъде на автосалона в Женева (8-ми до  18-ти март 2018 г.).

Най-важната част е бодикит, с помощта на който Mercedes AMG G 63 мутира в Lumma CLR G770. Той се състои от изцяло карбонов преден капак с вентилационни отвори и по-широки части на калниците (с 400 на всяка страна). Причината е, че от Lumma не използват серийните джанти и гуми. Но да се върнем към карбоновата оргия: от същия материал е направена и средната част на бронята, а също и капаците на страничните огледала, страничните предпазни лайстни и дръжките на вратите. Драматичната външност на модела се подсилва и от по-широки елементи на страничните прагове на автомобила, както и от внушителни крайни ауспухови тръби.

Специално за G-клас от Lumma са разработили Heavy-Duty-вариант на своята джанта CLR-Racing-2. Форматът? 11 на 23 цола с гуми с размер 305. Това не ви е достатъчно? Lumma предлага и 24-цолови джанти с гуми 355 за задната ос. Освен това се предлагат комплекти за смъкване на каросерията и спортна ауспухова уредба. В момента се работи и по увеличението на мощността!

Още по темата

Card image cap
Дяволският 911 с 1000 к.с.

2
юни
2017

В Аризона, САЩ се продава 996 GT2 с внушителен тунинг. Под ламарините има много карбон и абсолютна адска машина с 1000 к.с.!

Card image cap
Alpina B7 Biturbo: с 608 коня срещу S 65 AMG

1
май
2017

С новото BMW Серия 7 Alpina изстисква под формата на B7 Biturbo 608 к.с. от V8-мотора на баварския флагман. Сега тунинг специалистите от Abu Dhabi Motors откриват и точния екстремен цвят на голямата Alpina. В Java Green „супербумерът“ отива на лов за богати клиенти

Card image cap

В последния брой:

Архив >