Lumma прави Velar по-широк

1204
2017

От Land Rover току-що представиха новия Range Rover Velar на автосалона в Женева 2017, а някои от тунинг-фирмите вече виждат потенциал за оптимизиране на модела. Първото творение идва от Lumma Design: за 30-тия си юбилей фирмата работи над лимитирана, по-широка версия на Velar. Нейното име:  Lumma CLR GT Limited Edition.

Основните промени са по-широките елементи на калниците, както и впечатляващата долна част на предния спойлер. От Lumma са създали и нов заден дифузьор с четири ауспухови тръби от неръждавейкас цел получаване на оптимална спортна ауспухова уредба. Допълнителните елементи са от пластмаса или карбон. Сега в каросерията на Velar се побират 22-цолови джанти с гуми с размер 305.

Предният капак на автомобила е от карбон – от същия материал е направен и задният спойлер. както отвътре, така и отвън личи използването на много карбон, който определено облагородява външния вид. За да отговаря визията на подобаващото придвижване, от Lumma са се заели с повишаването на мощността: в момента се разработват варианти на V6-бензиновия с 380 к.с. и дизеловия с 240 к.с. Първите творения на тунинг-специалистите ще бъдат готови към края на 2017 г.

 

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин