Новини » Lucky Drive: сигурно и удобно

Lucky Drive: сигурно и удобно

2911
2019

На всеки се е случвало повече от веднъж: отивате на среща с приятели, но сте с автомобил и не може да употребявате алкохол. Или пък сте тръгнали на работа с колата и там установявате, че сте си забравили всички документи у дома. В такива моменти за щастие могат да ви помогнат шофьорите от Lucky Drive.

Всичко започва през далечната 2008 година, когато двама безработни студенти решават да развиват услугата Drink and Drive в България. След направата на сайт и неколкостотин флаера започва тяхното истинско приключение. Мисията изглежда невъзможна, а да убедиш българина да довери автомобила си на непознат граничи с утопията, но въпреки всички трудности момчетата успяват да започнат своя бизнес на хиляди безсънни нощи. Минава повече от година, преди бизнесът да се разрастне достатъчно, за да вземат втори автомобил, но благодарение на трудолюбието и упорството и това се случва! Така след много перипетии и проблеми на българския пазар се появява брандът Lucky Drive. Единадесет години по-късно фирмата вече разполага с 24 автомобила и е безспорен лидер със своите качество и коректност.

Надеждни партньори: внимателните шофьори на Lucky Drive ще дойдат на указания от вас адрес за да ви закарат с личния автомобил до желаната дестинация
Мобилно приложение: Михаил Биков от Lucky Drive с основание се гордее с лесната за употреба апликация

Днес Lucky Drive поддържа мобилно приложение, с което всеки лесно и бързо може да поръча услугата през мобилния си телефон. Използването на аппа е изключително лесно. Регистрацията се извършва чрез facebook или e-mail и отнема по-малко от минута. Когато поръчвате, не се налага да пишете адреса, на който се намирате, приложението само ви локализира. Трябва само да зададете краен адрес и да натиснете бутона „поръчай шофьор“. Има опция за плащане с карта, което допълнително услеснява прибирането вкъщи. Най-хубавото на цялото това нещо е цената от 1,80 лева на километър и 0,30 лева на минута, което прави услугата по-евтина от две таксита. Така всеки сам може да си прецени дали след като излезе с колата си, да не използва удобната нова апликация на Lucky Drive.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин