Lorinser тунинговаха Mercedes G-клас

1308
2019

Lorinser направиха тунинг на актуалния Mercedes G-клас и увеличиха мощността на AMG-мотора на 63. Освен това тунинг-специалистите оборудваха модела с бодикит и нови джанти

Тунингован G-клас: със своя бодикит за актуалния Mercedes G-клас хората от Lorinser са се проявили сравнително сдържано: отзад впечатление правят логото L на капака на резервното колело и семплият спойлер на покрива, а страничните части са доминирани от още по-разтеглените калници, приютили 23-цоловите джанти „ypsRS10“. Затова пък Lorinser са украсили предния капак , както и са разтеглили малко на широчината предната броня.

Повече конски сили и по-як звук

Освен промяната по външността, от Lorinser са се погрижили и за техниката. Благодарение на кит за смъкване на каросерията, автомобилът се доближава до асфалта, като освен това тунинг-специалистите са модернизирали и двигателя. Серийният 63 разполага с 585 к.с., а максималният му въртящ момент е 850 нютонметра . След тунинга 4-литровият V8 мотор е с мощност 700 к.с., а максималният му въртящ момент е увеличен на 1000 Нм. Как се отразява увеличението на различните стойности, засега хората от Lorinser не дават информация. Благодарение на ауспуховата уредба с изкуствен звук звукът от внушителните странични тръби е станал значително по-як.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин