„Lord Hans“ се превръща в G-клас за сафари


9
май
2019

Екстремният спортист Йон Олсон обича своя „Lord Hans“. Сега този XXL-G-клас бе отново напомпан: G-класата за сафари има по себе си текстил и разполага с мощност 850 к.с.!

„Lord Hans“ медувременно се превърна в култ. Кръстената така от Йон Олсон 500 G-класа е любимата играчка на екстремния спортист и има многобройни впечатляващи версии. Например хардкор-всъдеход с камуфлажна външност и лебедка, както и бял модел за плажа без стъкла и покрив. А сега „Lord Hans“ се превръща в G-клас за сафари с покрив от плат и брезент за дъжд, за да останат по време на дъждовно време в Монако Йон Олсон и съпругата му Янни Делер сухи.

За преработката са отговорни хората от DTMobility, тунинг-фирма от Тилбург (Холандия), специализирала се в облагородяването на скъпи модели. Тоест, съвсем точно подходящи за „Lord“. Под капака на G 500 4×4², серийно с 422 к.с. от 4,0-литров V8-битурбо агрегат, сега след ъпгреда на турбото се крият 850 „кончета“. Вътрешното пространство – също както и каросерията – е издържано в два цвята – бяло и черно.  За типичната сафари атмосфера се грижат апликациите от тиково дърво. Освен това променена е и позицията на седене в G 500 – тя е значително по-ниска в сравнение с преди това. Причината: ниско разположения покрив от плат.

Видео можете да видите тук:

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин