Lexus LC 500h: суперавтомобил, който изминава над 1000 км с един резервоар

1907
2022

ТОВА, ЧЕ ПЪРВО ШИЛЕР, а впоследствие и Гьоте са се преселили от запад на изток във Ваймар, според нас, момчетата от провинцията от обикновеното училище, се дължеше само на една причина: ТЮРИНГСКИЯТ РОСТБРАТВУРСТ!

Майсторът на братвурста Матце е разположил будката си в гората до Фридрихрода. Непременно се отбийте

Часът е малко след 3 следобед, паркираме автомобила директно пред будката на Матиас (53), намираме се насред гората на Фридрихрода в Тюрингия, прочитаме единствените му две предложения на дъската и питаме: Каква е разликата между тюрингер ростбратвурст и тюрингер ростбретел? Матце, който работи на грила от 25 години: „Разликата е в това, че сега имам ростбратвурст, но не и ростбретел.“ След това добавя: „Вие бихте го нарекли стек.“ Добре, вземаме вурста. Струва само 2,50 евро, пъхнат е в хлебче, ухае вкусно, а ние се ядосваме, че сме поръчали горчица по стар навик, тъй като вурстовете в Хамбург са вкусни само с нея.

Тази храна трябва да стане световно културно наследство. За нас това отдавна се е случило

Голям братвурст в хлебче! Това е култура, културата на братвурста. Такава, че в Тюрингия се надяват да бъде приета за световно културно наследство на ЮНЕСКО. Ние обаче не сме тук по този повод, въпреки че с удоволствие бихме обяснили на останалата част от републиката, че братвурстът не се сервира с горчица върху картонена подложка, а в ръчно изпечено хлебче. Ние всъщност сме тук за нещо друго: да даваме газ! Матце иска снимка на будката си и колата и казва: „Фен съм на Ford Mustang от ‘68-а с V8 двигател, ние сме набори. Дайте газ до дупка – искам да чуя как звучи, когато си тръгвате.“

Кведлинбург, къщата на куклите а Заксен-Анхалт. Хубаво, че се срещнахме

Съжаляваме, но ще трябва да те разочароваме: по отношение на звука това е по-скоро една тунингована Toyota Prius с два цилиндъра повече, а не е спортен автомобил. Иначе е. После потегляме. Вече сигурно се досещате: тестваме хибрида. Lexus продава LC 500 и с внушителен 5-литров V8 атмосферен двигател, който разполага с 464 к.с. и е доста лаком. При модела с две сърца броят на цилиндрите е 6, работният обем – 3,5 литра, 299 к.с. плюс 179 к.с. от електрическата машина, системна мощност от 359 „кончета“.

Забравен от Бога, изпълнен със завои междуградски път. Тук автомобилът се чувства най-добре
Автомобилни залези! Обърнете внимание на дръжката за пътника до водача!

Продължете на следващата страница

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин