LEXUS ОГЛАВЯВА ПРОУЧВАНЕТО „WHICH? CAR“ ЗА 2016 година

0408
2016

Lexus е без конкуренция по отношение на надеждността, бъдейки единственият автомобилен производител, получил максималните пет звезди в проучването Which? Car за 2016 година.

Резултатите от проучването са базирани на опита и личните преживявания на близо 60 000 собственици на автомобили, взимайки под внимание основни фактори като технически повреди, често срещани проблеми по време на експлоатация, разходи за ремонт и времето, необходимо за отстраняване им.

Lexus постигна силни резултати в проучването на Which? в категориите за най-добри нови и употребявани автомобили. Кросоувърът NX бе определен за най-качественият компактен SUV на пазара за нови автомобили, отличен с петзвездно признание за надеждност, а второто и третото поколение RX бяха обявени за най-качествените големи SUV на пазара за употребявани автомобили. Освен това IS и GS се класираха в топ четири в категориите за големи луксозни автомобили, а компактният хечбек CT 200h бе отличен с приза „най-добра покупка“ сред новите средноразмерни автомобили.

Юън Шепърд, Директор на Lexus, , заяви: „Проучването на Which? е световно признато поради точната, обстойна и коректна оценка на тестовете и проучванията, което прави постижението от изключително значение за нас. Репутацията на марката  е изградена не само върху създаването на превъзходни автомобили, но и върху предоставянето на съвършена грижа за нашите  кленти – собственици на Lexus.   Поради тази причина получаването на толкова позитивна обратна връзка и подкрепа за това, което предоставяме чрез нашата моделна гама и чрез услугите в нашите шоуруми и сервизи, е много окуражаващо.“

Which? не е единственото проучване, което твърди, че Lexus предоставя дълготрайно качество и удовлетворение от притежание. Тази година проучването Auto Express Driver Power донесе безпрецедентен успех за Lexus: модели на марката заеха първа, втора и три други позиции измежду първите десет, а Autocar обяви, че луксозният компактен седан IS е употребявана кола на годината.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин