Lexani G-77: Sky Master е офис на колела за богати шефове


8
юли
2019

Lexani Motorcars са известни с това, че преработват големи автомобили  в екстравагантни, още по-големи и много скъпи модели. Представяме ви най-големия модел на Ford на света. То й е дълъг цели десет метра и се нарича G77: Sky Master.

Базата за този луксозен модел е Ford F-550. И с него получавате офис на колела за 1 милион долара. Значи не е необходимо да сте само шеф – трябва да сте шеф с доста успешна фирма. Иначе едва ли ще можете да платите големия брой покрити с 24 каратово злато части в интериора.

Шест специално изработени отделни седалки, покрита със светлокафява кожа и оборудвани с функция за подгряване и масаж. Прибавяме и стена от светлокафяво дърво, зад което се крие 65-инчов телевизор. Освен това в G77: Sky Master предлага място за малка кухня, баня и помещение за провеждане на ВИП-срещи. Логично трябва да си зададем въпроса: дали на борда на Lexani Sky Master има хора, които не са випове??? 

И действително: седалки с функция за масаж, луксозни ентъртейнмънт системи, кухня и баня с позлатени кранове – едва ли в действителност това е офис на колела. По-скоро убежище за хората, които иска да избягат от офиса си.  

Още по темата

Card image cap
Клубът на супербързите: Brabus Rocket T900

19
авг.
2017

Ако искате да влезете в клуба на най-бързите автомобили, то моделът трябва да вдига поне 480 км/ч! Преглед на 73-те най-бързи и ексклузивни автомобили на света.

Card image cap
Студии от миналото – Kia Provo

6
май
2017

Provo показва, как си представяха корейците малкото спортно Сoupé

Card image cap

В последния брой:

Архив >