Lego-Porsche за 600 лева (ВИДЕО)

Един от „най-горещите“ автомобили по европейските пътища вече има своя версия от Lego Technik. Играчката Porsche GT3 RS ще се хареса на технократите

2604
2016

Най-новият колекционерски продукт на Lego се състои от 2704 елемента. Той е умален модел на актуалното 911 GT3 RS, създаден като плод на съвместна работа с Porsche – максимално близък до оригинала. В истинския смисъл – защото сглобяемата количка „имитира“ почти перфектно оранжевия цвят на своя образец от Цуфенхаузен. При това разполага с технически акценти като регулируемо антикрило, функционираща (!) трансмисия с два съединителя и 4 предавки, както и 6-цилиндров боксер с подвижни бутала. Към тях се добавят отварящи се врати, товарен отсек с куфар, както и джанти с оригинален дизайн.

Сглобяемото Porsche ще бъде продавано от лятото

За да заинтригува максимално колекционерите, Lego прилага в кутията и специална книжка с богата информация около създаването на модела. Отделните части са опаковани така, че да следвате правилно стъпките в монтажния процес, а с помощта на серийния номер в жабката на сайта https://www.lego.com/technic/ може да бъде „отключена“ и допълнителна информация, непозната до момента. Oт началото на юни малкото Porsche ще бъде продавано в Германия и Австрия. Единственият проблем е цената… 600 лева!

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин