Land Rover представи смартфон, здрав като камък!


22
февр.
2018

Новият мобилен телефон Land Rover Explore е здрав и функционален, вдъхновен от SUV-а Discovery. Достатъчно мощен и достатъчно издръжлив, за да ви държи свързани при тежки условия, той е разработен от Land Rover и Bullitt Group и ще бъде представен на Световния мобилен конгрес в Барселона. Explore е у дома си и в офиса, и по време на приключения на открито, като ви осигурява навигация, за да стигате по-далеч и да стоите навън по-дълго.

Мощна батерия с капацитет 4000 mAh гарантира безпроблемно цял ден походи сред природата, каране на велосипед или на ски с постоянно включен екран и GPS навигация с карти, активирана на 5-инчовия дисплей с висока резолюция. Експлоатационният живот на батерията може да бъде удвоен с пакет Adventure, който може да се похвали и с надеждността и точността на GPS сигнала и предлага подобрени карти.

Телефонът е тестван с пускане от 1,8 м височина с фабрично поставен протектор на екрана, освен това издържа на потапяне под вода – включително солена – и може да издържи на екстремни температури, влажност, термичен шок и вибрации. Това ниво на защита гарантира, че устройството може да издържи на силни дъждове или кални пътеки и ще продължи да работи.

Началният екран на телефона с операционна система Android има програмируем раздел за външните условия, който позволява бърз достъп до метеорологична информация и данни от сензорите на устройството. Full HD екранът работи на ярка слънчева светлина и може да бъде използван с ръкавици или мокри пръсти. Land Rover Explore ще бъде лансиран с пакет Adventure, осигурявайки мобилна GPS функционалност на смартфона директно от кутията с препоръчителна цена на дребно  от 1269 лв.

Още по темата

Card image cap

В нашия годишник:

Архив >

Бюлетин