Land Rover представи смартфон, здрав като камък!


22
февр.
2018

Новият мобилен телефон Land Rover Explore е здрав и функционален, вдъхновен от SUV-а Discovery. Достатъчно мощен и достатъчно издръжлив, за да ви държи свързани при тежки условия, той е разработен от Land Rover и Bullitt Group и ще бъде представен на Световния мобилен конгрес в Барселона. Explore е у дома си и в офиса, и по време на приключения на открито, като ви осигурява навигация, за да стигате по-далеч и да стоите навън по-дълго.

Мощна батерия с капацитет 4000 mAh гарантира безпроблемно цял ден походи сред природата, каране на велосипед или на ски с постоянно включен екран и GPS навигация с карти, активирана на 5-инчовия дисплей с висока резолюция. Експлоатационният живот на батерията може да бъде удвоен с пакет Adventure, който може да се похвали и с надеждността и точността на GPS сигнала и предлага подобрени карти.

Телефонът е тестван с пускане от 1,8 м височина с фабрично поставен протектор на екрана, освен това издържа на потапяне под вода – включително солена – и може да издържи на екстремни температури, влажност, термичен шок и вибрации. Това ниво на защита гарантира, че устройството може да издържи на силни дъждове или кални пътеки и ще продължи да работи.

Началният екран на телефона с операционна система Android има програмируем раздел за външните условия, който позволява бърз достъп до метеорологична информация и данни от сензорите на устройството. Full HD екранът работи на ярка слънчева светлина и може да бъде използван с ръкавици или мокри пръсти. Land Rover Explore ще бъде лансиран с пакет Adventure, осигурявайки мобилна GPS функционалност на смартфона директно от кутията с препоръчителна цена на дребно  от 1269 лв.

Още по темата

Card image cap
16,6 млн. лева за последното Ferrari LaFerrari Aperta

19
сеп.
2017

За благотворителната организация "Save the Children" Ferrari даде на аукцион 210-ия екземпляр на лимитираното LaFerrari Aperta. След наддаването колата се превърна в най-скъпия автомобил на марката за 21.век!

Card image cap

В последния брой:

Архив >