Lamborghini Urus мутира във Venatus


3
юни
2019

Благородната тунинг-фирма Mansory се е заела с Lamborghini Urus и са оборудвали SUV-а с допълнителна доза карбон. В момента се работи по увеличаване на мощността!

Тунинг-специалистите от Mansory са известни с това, че превръщат и без друго впечатляващи в още по-силен магнит за погледите – независимо, дали хората смятат моделите им за прекалено ексцентрични или не. Затова бе въпрос на време Mansory да се заемат и с Lamborghini Urus. Резултатът носи името Mansory Venatus!

За Venatus тунинг-специалистите са използвали типично голям брой елементи от карбон. Този материал е използван в щедри количества по предницата и задницата на автомобила, но също и по калниците, предния капак, спойлер на покрива и задния спойлер, като дори и покритието на двигателя е от карбон. Разполагащият с 650 4-литров V8-битурбо агрегат е оставен от Mansory без промяна. Поне засега, тъй като вече се работи по темата за увеличение на мощността. Още сега автомобилът е оборудван със спортна ауспухова уредба и крайни тръби в стил Apollo IE. Кулминацията са 24-цоловите джанти – предлагат се и 22-цолови, ако тези ви се струват твърде големи. Mansory са приготвили и някои карбонови елементи за интериора – сред тях лостчета на трансмисията зад волана и лайстни за праговете.

Още по темата

Card image cap

В нашия годишник:

Архив >

Бюлетин