Lamborghini Urus за бедняци


25
май
2020

Toyota RAV4 и Lamborghini Urus ги делят светове. Японски тунинг-специалисти са оборудвали модела на Toyota с предница на Lambo!

Имате желание да карате Lamborghini Urus, но нямате необходимите средства? Какво ще кажете за Toyota RAV4 като алтернатива? Да, правилно сте прочели – RAV4 вместо Lamborghini! Монтирате бодикита на един японски тунинг-специалист и готово – разполагате с Urus за бедняци!

Предница на Urus за компактния SUV

Японските тунинг-сециалисти от Albermo са измислили и създали специален бодикит за Toyota RAV4: с нова предна броня от тунинг-фирмата са придали на компактния SUV визия на Lamborghini Urus! Това, което на пръв поглед ви се струва доста налудничаво, всъщност изглежда съвсем добре: типичната предница с остри ръбове и огромни вентилационни отвори действително напомня на италианския супер-SUV. Бодикитът се вписва чудесно към останалата част на каросерията, като дори и стандартните фарове подхождат идеално на преработката XR51 на хората от Albermo. След предната колона обаче тунинг-специалистите изглежда са загубили вдъхновение и смелост – страничните части и задницата на японския компактен SUV остават непроменени.

Още по темата

Card image cap

В нашия годишник:

Архив >

Бюлетин