Lambo-драма: Aventador изгоря в Берлин (ВИДЕО)

1109
2023

През уикенда в Instagram бяха пуснати снимки и видео, на които се вижда как на улица в Берлин гори Lamborghini Aventador. Пожарът е много сериозен, пламъците излизат от купето на зеления суперспортен автомобил, а гъст дим обгръща мощната машина, която струва над половин милион лева като нова.

Но 40-годишният турчин от Нойкьолн, който според Bild притежавал автомобила, надали се е притеснил особено заради щетите на автомобила си.

„Някой е имал по-кофти ден от твоя“

Клипът, публикуван от потребителя dasistberlinbitch с коментар „Някой е имал по-кофти ден от твоя“ е събрал над 26 400 харесвания и почти 800 коментара от събота до днес. Много от тях са просто злобни.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Das ist Berlin! (@dasistberlinbitch)

Но един включва и възможно обяснение за огнената драма. Потребителят fak3_dreams пише: „Всъщност това е конструкционен дефект на Aventador. Ако се фукате прекалено дълго, докато се движите с ниска скорост, т.е. когато изпускателната система се нагрява прекомерно, вентилацията на резервоара може да се запали. За проблема имаше сервизна акция, но винаги има разни специалисти …“

И действително, Lamborghini трябваше да изтегли суперспортния Aventador в сервизите преди няколко години – защото изтичащото при определени обстоятелства гориво би могло да се възпламени от горещите отработени газове. Около 5900 коли бяха изтеглени по целия свят. Дали това всъщност е причината за пожара в Берлин обаче не е ясно.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин