Lada Vesta и Hyundai i30 на панаира в Пловдив

Skoda ще представи на „Автосвят Пловдив“ новия Karoq


7
сеп.
2017

„Автосвят Пловдив“ е най-атрактивната специализирана изложба, която се организира в рамките на Международния технически панаир. Тя е известна с  богатата гама транспортни средства, които представя. И тази година посетителите ще видят много новости от автомобилната индустрия  от 25 до 30 септември в Международен панаир Пловдив.

Предстоящото издание на изложбата обаче ще се откроява с по-силна бизнес ориентация. Ще бъдат демонстрирани повече  камиони и пикапи, комунални и специализирани машини, автобуси и микробуси. Изложители предлагат гъвкави схеми за лизинг и изгодни промоции, за да улеснят собствениците на фирми, които искат да обновят и разширят своя автопарк.

Специални условия за закупуване на лекотоварните New Citroen Jumpy, Citroen Berlingo, Citroen Jumper предлага „Автомотор корпорация“ по повод 25-годишнината от продажбата на първия Citroen в България. Големи отстъпки и  бонус оборудване са включени в промоцията на „София Франс ауто“  за лекотоварните автомобили Peugeot Partner и Boxer. За професионалисти е и моделът Traveller. „Индустриал комрес“ – ексклузивният дистрибутор на  Hyundai, е подготвил атрактивен лизинг на i30 и бонус пакети оборудване за 8 модификации от класовете “Бизнес“, „Комфорт“ и „Премиум“.

„Булавто“ отново впечатлява с товарните автомобили Ford Trucks, с камиони и автобуси с марката Iveco. Експозицията на „Исубус“ включва автобуси  и камиони Isuzu, а представянето на „Автокам“ – автобуси Otokar и камиони КАМАЗ.

Улеснение за предприемачите са персонално разработените лизингови схеми на „Би Ем лизинг“. С тях фирмите могат да се сдобият с леки и товарни автомобили, автобуси и микробуси, специализирана техника, като бетоносмесители, автовози, автокранове, сметосъбиращи и почистващи машини, при изгодни условия.

Компанията предлага също камиони, комунални и специализирани транспортни средства на марките MAZ, Avia, Bucher. За тях е спечелила много златни медали в Конкурса за иновативни продукти на Международния технически панаир. И сега на „Автосвят Пловдив“ може да се видят последно поколение модели, при които във всеки детайл са приложени високи технологии.

Преобразяващата сила на иновациите ясно се вижда и в камионите Ford Trucks. В трите продуктови серии –  за комунални услуги и логистика, за строителната и минната индустрия, влекачи за вътрешен и международен транспорт, са използвани надстройки с различни приложения. Така новите камиони на марката се отличават с мощност, ефективност и технологични иновации.

Като звезда при леките автомобили се очертава и i30 на Hyundai. Той е изработен от иновативната ултрависокоякостна стомана, за да се намали теглото и да се увеличи динамиката. Впечатляващи са и новите леки коли на Škoda – Rapid и Karoq, предлагани у нас от компанията „Еуратек“.  .

Една от сензациите на „Автосвят Пловдив 2017“ се очаква да бъде „Лада Веста“ от експозицията на НАР, където може да се видят всички модели на руската марка. „Веста“ е последното попълнение сред тях. За нея експертите казват, че променя представите за „Лада“ със съвсем различна визия и високо  ниво на оборудване. То е на седем нива, а софтуерът  поддържа над 20 режима на управление. Изненадващо модерна е и „Лада Урбан“ с много опции и удобства.

 Освен тоталното навлизане на високите технологии, „Автосвят Пловдив“ ще демонстрира и голямо разнообразие на асистиращи системи за по-безопасно и по-комфортно шофиране. „Еуратек“ им обръща специално внимание, а на сайта на фирмата са представени 16 приложения за Škoda. А i30 е първият модел на  Hyundai с функцията за предупреждение при умора на водача. Широк спектър от  решения за сигурност на пътя може да се видят във всички експонати от изложбата.

Още по темата

Card image cap

В нашия годишник:

Архив >

Бюлетин