Lada Vesta и Hyundai i30 на панаира в Пловдив

Skoda ще представи на „Автосвят Пловдив“ новия Karoq


7
сеп.
2017

„Автосвят Пловдив“ е най-атрактивната специализирана изложба, която се организира в рамките на Международния технически панаир. Тя е известна с  богатата гама транспортни средства, които представя. И тази година посетителите ще видят много новости от автомобилната индустрия  от 25 до 30 септември в Международен панаир Пловдив.

Предстоящото издание на изложбата обаче ще се откроява с по-силна бизнес ориентация. Ще бъдат демонстрирани повече  камиони и пикапи, комунални и специализирани машини, автобуси и микробуси. Изложители предлагат гъвкави схеми за лизинг и изгодни промоции, за да улеснят собствениците на фирми, които искат да обновят и разширят своя автопарк.

Специални условия за закупуване на лекотоварните New Citroen Jumpy, Citroen Berlingo, Citroen Jumper предлага „Автомотор корпорация“ по повод 25-годишнината от продажбата на първия Citroen в България. Големи отстъпки и  бонус оборудване са включени в промоцията на „София Франс ауто“  за лекотоварните автомобили Peugeot Partner и Boxer. За професионалисти е и моделът Traveller. „Индустриал комрес“ – ексклузивният дистрибутор на  Hyundai, е подготвил атрактивен лизинг на i30 и бонус пакети оборудване за 8 модификации от класовете “Бизнес“, „Комфорт“ и „Премиум“.

„Булавто“ отново впечатлява с товарните автомобили Ford Trucks, с камиони и автобуси с марката Iveco. Експозицията на „Исубус“ включва автобуси  и камиони Isuzu, а представянето на „Автокам“ – автобуси Otokar и камиони КАМАЗ.

Улеснение за предприемачите са персонално разработените лизингови схеми на „Би Ем лизинг“. С тях фирмите могат да се сдобият с леки и товарни автомобили, автобуси и микробуси, специализирана техника, като бетоносмесители, автовози, автокранове, сметосъбиращи и почистващи машини, при изгодни условия.

Компанията предлага също камиони, комунални и специализирани транспортни средства на марките MAZ, Avia, Bucher. За тях е спечелила много златни медали в Конкурса за иновативни продукти на Международния технически панаир. И сега на „Автосвят Пловдив“ може да се видят последно поколение модели, при които във всеки детайл са приложени високи технологии.

Преобразяващата сила на иновациите ясно се вижда и в камионите Ford Trucks. В трите продуктови серии –  за комунални услуги и логистика, за строителната и минната индустрия, влекачи за вътрешен и международен транспорт, са използвани надстройки с различни приложения. Така новите камиони на марката се отличават с мощност, ефективност и технологични иновации.

Като звезда при леките автомобили се очертава и i30 на Hyundai. Той е изработен от иновативната ултрависокоякостна стомана, за да се намали теглото и да се увеличи динамиката. Впечатляващи са и новите леки коли на Škoda – Rapid и Karoq, предлагани у нас от компанията „Еуратек“.  .

Една от сензациите на „Автосвят Пловдив 2017“ се очаква да бъде „Лада Веста“ от експозицията на НАР, където може да се видят всички модели на руската марка. „Веста“ е последното попълнение сред тях. За нея експертите казват, че променя представите за „Лада“ със съвсем различна визия и високо  ниво на оборудване. То е на седем нива, а софтуерът  поддържа над 20 режима на управление. Изненадващо модерна е и „Лада Урбан“ с много опции и удобства.

 Освен тоталното навлизане на високите технологии, „Автосвят Пловдив“ ще демонстрира и голямо разнообразие на асистиращи системи за по-безопасно и по-комфортно шофиране. „Еуратек“ им обръща специално внимание, а на сайта на фирмата са представени 16 приложения за Škoda. А i30 е първият модел на  Hyundai с функцията за предупреждение при умора на водача. Широк спектър от  решения за сигурност на пътя може да се видят във всички експонати от изложбата.

Още по темата

Бюлетин

Card image cap

В нашия годишник:

Архив >