Тунинг » KW смъкна каросерията на новото Audi RS 6

KW смъкна каросерията на новото Audi RS 6

2301
2020

Новото Audi RS 6 Avant е на пазара отскоро – сега  тунинг-специалистите на тема окачване предлагат регулиращи се пружини за спортното комби от Инголщадт

Тунинг-фирмата KW смъкна каросерията на новото Audi RS 6 Avant. Малко след пазарния старт на разполагащия с 600 к.с. модел от Инголщадт, тунинг-специалистите представят своя индивидуално настройващ се комплект пружини, който заменя стандартните пружини на опционалното „RS-спортно окачване plus“ ersetzt. Доплащащото се окачване на Audi е с три степени на регулиране на амортисьорите и сега бива допълнено от хората от KW с безстепенно смъкване на каросерията. Диапазонът на настройка е между 5 и 30 милиметра.

KW работи по още една версия

Според специалистите от KW регулиращите се пружини реализират спортно-хармонично пътно поведение, без да окачват негативно влияние на динамиката на спортното комби. Ако все пак до 30 милиметра приближаване към асфалта не са ви достатъчни, то ще трябва да проявите малко търпение. По информация от фирмата, хората от KW вече работят по-следващата степен на окачването с регулиращи се пружини (Variante 4), която позволява още по-малък лиренс.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин