Kodiaq като купе ще бъде флагманът на Skoda за Китай


17
окт.
2018

В Китай Skoda ще пусне на пазара Kodiaq GT – SUV от среден калибър със спортен и динамичен дизайн. Новият модел следва линиите на конвенционалния 7-местен модел, но отзад е оформен като купе. В Поднебесната империя Kodiaq GT ще бъде флагманът на Skoda и ще играе ключова роля за имиджа на марката. За задвижването ще се грижи 2-литров турбобензинов двигател със 186 или 220 к.с. По-мощната модификация стандартно е оборудвана с 4х4 и 7-степенна трансмисия с два съединителя. Kodiaq GT ще разполага с т.нар. „виртуален кокпит”, познат от други модели на VW Group. За съжаление чехите няма да предлагат модела в Европа заради липсата на производствен капацитет. Китай е най-големият пазар за Skoda – на него се падат една четвърт от продажбите на бранда.

Още по темата

Card image cap
Faraday Future атакува Tesla Model X

1
ное.
2016

В края на 2017 година Faraday Future ще бъде сериозен конкурент на Tesla Model X – новият производител на електромобили за пръв път показва видео на своя SUV!

Card image cap
680 к.с. – най-мощното комби на света!

30
сеп.
2017

Първо правят хибриди, а след това и комбита – сега и хибридно комби

Card image cap
ЕС атакува превъртането на километражи

10
юли
2017

Европейската комисия одобри програма срещу манипулациите в пробега, предложена от българския народен представител Андрей Новаков

Card image cap
Най-якото 911!

2
юли
2017

С GT2 RS Porsche пуска най-бруталното 911 на всички времена! Турбомоторът е с мощност 700 к.с. и 750 Нм максимален въртящ момент, а максималното темпо е 340 км/ч.

Card image cap

В последния брой:

Архив >