Kia Sportage отличен като „Hай-добрия компактен кросоувър“ от Kelley Blue Book’s KBB.COM


16
ное.
2016

Четвъртото поколение КИА Sportage бе отличен като „Най-добрата покупка на годината“ в категория компактни кросоувъри/SUV от името на Kelley Blue Book’s KBB.COM. Корейският SUV зае първото място след обстоен едногодишен тест на превозното средство и оценка на стотици модели, произведени през настоящата година.

Наградите „Най-добрата покупка“ на Kelley Blue Book предоставят анализирана информация на потребителите за най-добрите превозни средства за 2017 г. Над 300 нови автомобила са тествани и оценени, за да се определят финалистите и победителите в съответните категории.

Още по темата

Card image cap
Мобилна лаборатория следи качеството на горивата на бензиностанции Shell

15
февр.
2016

Наличието на „Знак за качество“ на SGS в търговските обекти на Shell потвърждава, че те предлагат само горива, които отговарят на БДС и европейските стандарти за високо качество

Card image cap
Bridgestone повишава стандартите при устойчивите обществени поръчки; Стартира нова политика за доставчици и партньори

6
февр.
2018

Минималните изисквания укрепват съществуващите насоки за спазване на човешките права, екологичните стандарти и качеството на продуктите, като същевременно включват допълнителни изисквания за опазване и права на поземлената собственост, място на произход, проследяемост и гъвкавост.

Card image cap

В последния брой:

Архив >