Kia Ceed SW GT Line: суперизгодно семейно комби с дизелов мотор


15
ное.
2020

Много място, нисък разход, изгодна покупна цена: всъщност трябва ли му на човек нещо повече, за да бъде щастлив с автомобила си? Именно на тези условия отговаря избраната от нас Kia Ceed SW второ поколение (JD) в черен цвят. Употребяваното комби ни „грабна“ не само с големия багажник и икономичния си дизел, но и с богатото си оборудване. С малък пробег 5-годишният „кореец“ сега се продава за по-малко от 26 000 лева.

По интериора няма видими следи от употреба.

Въпросната Kia е в ниво на оборудване GT Line, което включва спортни седалки. В списъка с удобства влизат още 2-зонов автоматичен климатик, темпомат, панорамен покрив, отопление на седалките и на волана, електрически седалки, навигация, както и камера за заден ход. За задвижването се грижи 1,6-литров дизел със 136 к.с. и 280 Нм, отговарящ на нормата Евро 6. По офицални данни на производителя агрегатът се задоволява само с 3,9 л/100 км. А багажникът е огромен – в зависимост от конфигурацията на седалките ще можете да разчитате на обем 528 до 1642 литра. Ceed не е познат с някакви проблеми – единствено спирачните дискове и съединителят се износват по-бързо, отколкото при конкуренцията.

Двойните ауспухови тръби за стандартни за GT Line. LED-стоповете са серийни.

Комбито, произведено през 2015 г., е имало двама предишни собственици, които са му „навъртяли“ само 48 000 км. От автокъщата споделят, че автомобилът няма удари и че разполага с безупречна сервизна история. А цената му е 12 888 евро – в които влиза и гаранция до 2022 г. А това е много добра цена за подобен автомобил с оглед на факта, че за доста дълго време няма да се притеснявате от скъпоструващи ремонти. Разгледайте още обяви за Kia Ceed SW в нашата онлайн борса!

Още по темата