KIA ПУСНА ПЪРВИ СКИЦИ НА ИЗЦЯЛО НОВ SUV МОДЕЛ

1405
2019

KIA показа тийзър на изцяло нов кросоувър. Моделът, който ще дебютира в Корея през лятото на настоящата година, комбинира характеристиките на SUV и просторен интерион в компактна форма. 

С модернистичен градски екстериорен дизайн, вдъхновен от концептуалната разработка SP Signature, новият SUV на KIA е конструиран според нуждите и специфичните изисквания на поколението Милениум. Футуристичният дизайн е съчетан с изискани екстериорни детайли. Мускулестите форми, агресивната предна броня и интегрирани в задната броня ефектни ауспухни накрайници подчертават спортния характер на автомобила.

Модернистичният екстериорен дизайн на новия компактен SUV е подчертан от формата на предните LED светлини с триизмерна светлинна графика, които следват линията на радиаторната решетка. Проекцията на задните LED светлини е в синхрон с цялостната дизайнерска концепция.

Byung Chul Juh, Ръководител стил и дизайн, KIA Моторс Корпорейшън, коментира: „Създадохме автомобил, който се откроява, впечатлява и пленява. Освен с дързък и спортен дизайн новият модел ще заинтригува младите потребители с иновативни технологии и съвремени системи за сигурност и свързаност. Изцяло новият SUV на KIA ще бъде ексклузивно предложение в сегмента на компактните кросоувъри.“

С лансирането на новия модел, KIA ще разшири своята SUV гама за да отговори на нуждите на потребители в международен мащаб.

Новият SUV на KIA ще се дистрибутира в Корея от втората половина на 2019г., като продажбите в другите региони ще стартират непосредствено след това.


Концепцията SP Signature бе показана през март в Сеул

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин