Kia приобщава феновете на Eвро 2016 с турнир и кампания в социалните мрежи


10
юни
2016

Kia Motors Corporation провежда широк кръг вдъхновяващи активности по повод Европейското първенство по футбол 2016 във Франция, за да насърчи любителите на футбола да се приобщят към най-голямото първенство на националните отбори в Европа, както и да даде шанс на много от тях за среща със знаменити футболисти чрез специални игра.

Тази година бе ознаменувана със завръщането на популярния турнир на KIA за футболисти-аматьори в отбори с по пет играчи под мотото „Арена за шампиони“. От април насам общо 1600 отбора с по пет играчи или около 9600 участници от 16 страни от целия свят са се присъединили към играта, като само 16 (по един от всяка страна) се класират за световния финал, който ще се играе във Франция на 1 юли – по време на Европейското първенство по футбол.

Същевременно KIA даде старт на нова кампания в социалните медии с надслов „Вземи в ръце своята мечта“, която е достигнала повече от 100 млн. души по света. KIA кани малчугани на възраст от 10 до 14 години да публикуват снимки и видео материали, които най-добре изразяват тяхната любов към красивата игра, като 51 участници от 15 страни са избрани да попълнят официалната група от деца, които носят футболните топки на Европейското първенство. Като част от това изключително спонсорско право на KIA победителите в състезанието ще излязат на терена, за да поведат футболния елит на Европа и да предадат топката за игра на рефера за началния сигнал.

Още по темата

Card image cap

В нашия годишник:

Архив >

Бюлетин