KIA готви електрическо Niro?


4
ян.
2018

По време на 2018 Consumer Electronics Show (CES) KIA ще представи изцяло нов електрически прототип, който олицетворява бъдещата стратегията на компанията. Комбинирайки отличителния за марката дизайн с високоефективната електрическа батерия, новата концептуална разработка илюстрира пътя към бъдещата електрификация на марката. Новият прототип е оборудван с иновативен интерфейс човек – машина (HMI) и нова осветителна система с „динамична графика“. Целта на инкорпорираните технологии е да се изследва техния потенциал и представянето им на пазара през следващите години.

Заедно с новия концепт, корейската компания ще представи и поредица иновативни технологии. Интерактивната разработка на компанията Beyond Autonomous Driving демонстрира съществуващи и бъдещи технологии, които обобщават плановете на KIA за автомобилната автономност и мобилност, които ще се надграждат с представянето на нови системи за автономно шофиране.

По време на изложението 3-те експоната от бранда ще разкрият бъдещите технологии на компанията за усъвършенстване на информационната свързаност между автомобила и пътниците в него. Пакетът ще включва асистиращи технологии за водача и водещи HMI функции, както и първата в света автомобилна 5G връзка.

Още по темата

Card image cap

В последния брой:

Архив >