KAR стартира oнлайн аукцион за продажба на автомобили като ADESA Европа

2606
2019

KAR Auction Services Inc. (Нюйоркска фондова борса: KAR), световен доставчик на ремаркетинг и технологични решения, стартира своя  дигитален аукцион ADESA Европа, ребрандинг на базираната в Белгия CarsOnTheWeb (COTW). Компанията е придобита през февруари 2019 г. и вече е част от семейството на KAR. Брандът ADESA Европа разширява познаваемостта и изгражда позитивна репутация на KAR извън територията на Северна Америка, Великобритания и Северна Ирландия и  достига до континентална Европа. ADESA Европа ще продължи да предоставя на клиентите на COTW сериозни онлайн възможности за аукционна продажба на едро, които успешно свързват производителите на оригинално оборудване, собственици на автопаркове, търговци на едро и доставчициот над 50 държави.

„ADESA вече е силно разпознаваемамарка в Северна Америка, Великобритания и Северна Ирландия, а CarsOnTheWeb е водеща трансгранична автомобилна ремаркетинг платформа в континентална Европа“, каза Бенджамин Скай, изпълнителен вицепрезидент на KAR за международните пазари и стратегическите инициативи. „Няма по-добър начин, по който да приветстваме CarsOnTheWeb в семейството на KAR, от разширяването на ADESA на целия континент. ADESA Европа ще води и ускори развитието на европейския пазар, подкрепена от автотехнологиите, данните, възможностите за допълнителниуслуги и силните индустриални взаимоотношения на KAR,. ”

Марката ADESA Европа ще обхване всеки един от местните пазари, на които има продажби като ADESA Белгия, ADESA Франция, ADESA Германия, ADESA Италия, ADESA Нидерландия и ADESA Испания.

„Допринасяме за имиджа на KAR като нашата нова компания-майка, и затова  сега, като истински бранд ADESA, можем да продължим напредъка на нашия доказан, печеливш оперативен модел“, казва Йохан Мейсен, главен изпълнителен директор на ADESA Европа. „Имаме силата да предоставяме безпроблемни, удобни и взаимносвързани услуги в глобален мащаб и да продължим да растем и обслужваме по-добре нашите клиенти.“

Повече за ADESA Eвропа: ADESA Европа предоставя на продавачите и купувачите в цяла Европа широка гама от аукциони за превозни средства, транспорт, финанси и свързаните с тях услуги за поддръжка. Онлайн и мобилните инструменти на компанията са достъпни на 19 езика и предоставят функционалност за търсене, наддаване, плащане и логистика в реално време. ADESA Европа предоставя цялостни плащания, включително с ДДС, трансфери на документи , дори  след процеса на продажба, подкрепяйки 97% от клиентските сделки, които включват трансгранични продажби.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин