Нашите съвети » Kакво могат електромобилите Second Hand?

Kакво могат електромобилите Second Hand?

2704
2021

Представяме ви шест модела с електрическо задвижване, които са се доказали във всекидневието

НАЙ-ВАЖНИЯТ КОМПОНЕНТ ПРИ електромобила е батерията. Затова състоянието й е определящо за цената на употребявани електромобили. Ето защо клиентите трябва винаги да са информирани относно състоянието на батерията. В тази насока през последните десет години бе направено много по отношение на технологията. По-новите електромобили разполагат с батерии, които при едно и също тегло предлагат значително по-голям пробег. Това води до сериозни разлики в цените. Добрите електромобили обаче се предлагат като употребявани и за под 20 000 лева.

Tesla Model S – oт 70 000 лв.

Управлението се извършва почти изцяло през огромния 17-инчов монитор. Tesla прави ъпдейтите онлайн

Невероятно е какво е направил Илън Мъск с Tesla. По отношение на имиджа и верността на клиентите стартъпът е непобедим. И това въпреки че цените са високи, а качеството – неособено добро. Поне при каросерията: дефектни дръжки на вратите, теч на вода, шум при движение, лошо изпълнени фуги и недобра изработка. Затова пък техниката е издръжлива. Със собствените станции за зареждане и пробег от почти 500 километра Tesla и до днес е номер 1.

Особености: Надеждна мрежа от зарядни станции за бързо зареждане. В зависимост от договора много от автомобилите могат да зареждат безплатно до живот.

ТЕХНИЧЕСКИ ДАННИ

Двигател електродвигател, отпред Мощност 270 кВт (367 к.с.) Макс. въртящ момент 440 Нм Задвижване задно/1-степ. автоматик Д/Ш/В 4970/1964/1445 мм Тегло (празен) 2108 кг 0–100 км/ч 5,6 сек Макс. скорост 225 км/ч

Продължете на следващата страница за VW e-Golf

Още по темата