AUTO BILD България / Jeep Wrangler се превърна в пикап

Jeep Wrangler се превърна в пикап


15
ное.
2018

Gladiator: така ще се казва базираният на Wrangler пикап, който Jeep ще пусне на пазара през 2020 г. Според информация от сайта JeepGladiatorForum.com стандартно моделът ще бъде оборудван с 3,6-литров бензинов V6-двигател с 286 „коня“, който ще бъде комбиниран с 6-степенна ръчна или 8-степенна автоматична трансмисия. Другата опция за задвижването ще бъде 3-литровият EcoDiesel V6 с 240 к.с., познат от Grand Cherokee.

Новият модел на Jeep ще може да тегли до 3,5 тона и да товари над 700 кг. Клиентите ще могат да избират между два вида 4х4-системи. Блокажите на предния и задния диференциал, електрически разкачваната стабилизираща щанга, както и 33-цоловите колела ще направят „товарача“ невероятно способен при движение извън пътя. Това, което никой друг пикап на пазара няма да може да предложи, е откритата пътническа клетка – очакваме мекият таван да бъде стандартен, отделно ще има и два хардтопа.

Още по темата

Card image cap
Шотландското Porsche

11
дек.
2015

Британският конкурент на Cayman: новият Lotus Exige Sport 350 ще ускорява до 100 км/ч за по-малко от 4 секунди. И впечатлява с визуални акценти в интериора!

Card image cap
Електрически SUV на революционна цена

8
ян.
2018

Новата китайска марка Byton планира пускането на електрически SUV с електрическо задвижване, който може да се движи и напълно автономно. Цената му е истинско предизвикателство към конкуренцията

Card image cap

В последния брой:

Архив >