Jeep Wagoneer се завръща като премиум модел на марката


3
сеп.
2020

Сътворен в наследството на марката Jeep®, Wagoneer ще се превърне в портфолио от автомобили, което предефинира понятието„American Premium“ и ще предоставя уникално изживяване на клиентите.Wagoneer ще развие иновативни, автентични и приспособими за всички терени превозни средства с първокласни дизайн, функции и технологии. Изисканото и автентично портфолио на Wagoneer разширява моделната гама Jeepс премиум модели.

Внушителният дизайн прави този концептуален Jeepпросторен, луксозен, с ултра-комфортен интериор на дават визия за това какво можем да очакваме в серийното производство.

Концепцията GrandWagoneer е модерен израз на оригиналния първокласен премиумJeep. Устойчивите материали са включени в луксозния интериор. Концептуалният GrandWagoneer включва усъвършенствана задвижваща система за електрически превозни средства, намекваща за усъвършенствани и забавни за шофиране на пътя и офроуд характеристики, водеща способност 4х4 и почти безшумно шофиране.

Роден в Америка през 1962 г., Wagoneer еволюира до GrandWagoneer през 1984 г., като се похвали с нечувани тогава стандартни функции в SUV-сегмента.

Автомобилите от серийното производство Wagoneer и GrandWagoneer ще бъдат планирани в Детройт през следващата година.

Изцяло новата концепция GrandWagoneer, представена днес в Детройт, отбелязва възраждането на класическа и първокласна американска икона, предоставяща визия за това какъв може да бъде съвременният израз на оригиналния първокласен Jeep.

„Новата ни концепция GrandWagoneer бележи първата стъпка в прераждането на Wagoneer – истинска и рядка първокласна американска икона “, каза Кристиан Мюние, глобален президент на марката Jeep в FCA. „С електрификацията на всеки автомобил с емблемата наJeep, която идва през следващите няколко години, и повторното въвеждане на Wagoneer, ние бързо се разширяваме в нови сегменти, включително и в премиум частта.

„Wagoneer несъмнено се корени в легендарната марка Jeep и нейното несравнимо наследство от водещи възможности, автентичност и свобода, а връщането ѝ ни позволява да се разширим до премиумчастта с нови нива на детайлност на дизайна и усъвършенствани функции за безопасност и технологии,“ добави Мюние. „Докато превозните средства на Jeepимат водеща способност, ефективност и производителност на масовия пазар на SUV-сегмента, Wagoneer в крайна сметка ще се превърне в портфолио от автомобили, които за пореден път ще определят„ American Premium “, превръщайки го в стандарт за изтънченост, автентичност и модерна мобилност.“ Концепцията GrandWagoneer може да се похвали с широк спектър от водещи премиум технологии – включително електрифициран задвижващ механизъм, усъвършенствани офроуд системи 4х4 и първи по рода си екран за пътниците в SUV, който е част от и несравним избор на луксозен, първокласен интериор.

Още по темата

Card image cap

В последния брой:

Архив >