Jeep вече няма да предлага Avenger само на ток

2911
2023

Jeep Avenger вече може да се поръчва в трите версии на задвижване – електрическа, бензинова и mild hybrid. Avenger е компактен SUV, който първоначално беше предлаган единствено на ток. За да се погрижи да осигури разнообразие на клиентите, търсещи възможности, стил, най-съвременна
технология и комфорт в рамките на компактни размери, и за да им даде възможността да избират между три различни задвижвания, Jeep разшири гамата на Avenger MY24 с версията e-Hybrid, включваща еко настроено задвижване, която допълва вариантите със 100% електрически двигател и двигател с вътрешно горене, в съответствие с трайния ангажимент на марката към свободата на избор и предоставя на клиентите гъвкавостта да направят най-добрия избор според на техните нужди.

100% електрическата версия разполага с 400-волтов електродвигател, осигуряващ безгрижен пробег до 600 км според WLTP стандартите за градско шофиране. Освен това възможността му за бързо зареждане предлага ежедневен пробег от 30 километра само за три минути.
Версията e-Hybrid предлага безпроблемно изживяване при шофиране, комбинирайки електрически
технологии и двигател с вътрешно горене. Ефективността на автомобила се осигурява от 1,2-литров, 3-цилиндров двигател с вътрешно горене, 48-волтова литиево-йонна батерия и автоматична 6-степенна автоматична електрифицирана скоростна кутия с два съединителя. Автомобилът е проектиран за оптимална горивна ефективност, което води до 15% намаление на CO₂ емисиите в сравнение с конвенционалните двигатели с автоматична трансмисия. Бензиновата версия е оборудвана с 1,2-литров бензинов двигател, способен да развие максимална мощност от 100 конски сили при 5500 об/мин и въртящ момент от 205 Нм при 1750 об/мин, с 6-степенна механична скоростна кутия.

Jeep Avenger MY24 представя подобрения на комфорта, включително Open-Air Sky Roof за приятно
изживяване при шофиране и електрозадвижвана седалка на водача с функция за масаж и кожени
материали, осигуряващи оптимална опора, налични за всички версии на задвижване. Освен това, в отговор на обратната връзка от клиентите и променящите се изисквания на пазара, Jeep Avenger MY24 преминава през процес на опростяване на гамата си, заедно с рационализиране на избора
на оборудване и характеристики, за да се гарантира, че отговаря на очакванията на всички клиенти. Това улеснява по-плавния процес на вземане на решения за купувачите и гарантира, че всеки елемент от автомобила е в съответствие с практичните и емоционални нужди на съвременния потребител.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин