Тунинг » JE Design смъкна каросерията на Seat Leon ST

JE Design смъкна каросерията на Seat Leon ST

1402
2021

Seat Leon притежава серийно по-спортна настройка от своя събрат по концерн Golf – също и като комби. Това, че може още, ни показват тунинг-специалистите от JE Design – с нови пружини и джанти!

Същата платформа, но различен автомобил: въпреки общата си база MQB, VW Golf, Audiu A3 и Seat Leon са с различна настройка и притежават спецификата на своята марка. При това Leon приема ролята на по-динамичния, което е още по-силно изразено чрез външния вид във версия FR-Line. Тунинг-специалистите от JE Design са оставили серийните брони и първо са се погрижили за специални пружини на окачването и джанти за комбито.

Всички части се предлагат за Leon ST

Пружините за смъкване на каросерията приближават Leon с 35 милиметра до асфалта. Серийните амортисьори остават без промяна. При автомобили с регулиращи се амортисьори (опционални) системата DDC продължава да функционира. При джантите се предлага моделът „Lucca“ – в две различни изпълнения и размер от 18 до 19 цол. Всички части се предлагат за модела с пет врати и за комбиверсията ST.  Цената на пружините стартира от 380 лв. за брой, а джантите – от 405 лв. JE Design предлагат и бодикит за компактния автомобил.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин