Jaguar XE AWD вече с налични цени и спецификации

1803
2016

Jaguar XE дава нова дефиниция на концепцията за спортен седан и в своя клас това е автомобилът, създаден за водача. Неговата олекотена конструкция, аеродинамична форма, луксозен интериор и изключително поведение на пътя са свидетелство за визията на основателя на компанията сър Уилям Лайънс за съвършения автомобил.

Моделът със задвижване на всички колела (AWD) е единственият автомобил в своя клас, оборудван  със самоносеща каросерия с високо съдържание на алуминии. Тази изключително здрава и същевременно лека конструкция заедно с предното окачване с двойни носачи и заден мост с интегрална връзка е в основата на отличителната, иновативна динамика на ХЕ.

Вече са налични и цените и спецификациите на Jaguar XE AWD за 2.0-литровия дизелов двигател със 180к.с. Базовата му цена се предлага на изключително атрактивната цена от 54 400лв. без ДДС.

XE е оборудван с някои от най-усъвършенстваните системи в помощ на водача. Системата All Surface Progress Control (ASCP) може да осигури сцепление за секунди по електронен път и е идеална за опасни повърхности като заснежени пътища.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин