AUTO BILD България / Jaguar – The Art of Performance Tour

Jaguar – The Art of Performance Tour

Турнето на Jaguar - The Art of Performance Tour - се проведе в три града в България


14
юни
2016

The Art of Performance Tour, турнето на Jaguar, на което всеки желаещ имаше възможността да изпробва възможностите на най-новите и желани модели на британската марка, се проведе в три от най-големите градове в България – София, Варна и Бургас. Събитията се състояха на 4-ти и 5-ти юни във Варна, на 7-ми и 8-ми юни в Бургас и на 10-ти,11-ти и 12-ти юни в София.

Мото-Пфое ЕООД, като ексклузивен вносител и дистрибутор на Jaguar в България, беше организатор и домакин на преминалото събитие.

Моделите на Jaguar, които бяха на разположение за тестови шофирания по време на събитията бяха спортният седан – XE, комбинацията от стил и динамика – XF, изключително пъргавият и мощен – F-TYPE, както и дългоочакваният първи кросоувър в историята на марката – F-PACE.

Събитията преминаха повече от успешно и в трите града, като интересът към великолените автомобили на Jaguar беше изключително висок – повече от 400 човека успяха да направят тест с моделите на британската марка.

Още по темата

Card image cap
Вижте как се създават карбоновите джанти на 911 Turbo S Exclusive (ВИДЕО)

18
авг.
2017

Във всяко колело са вложени по 18 км въглеродни влакна, а цената на джантите като екстра е 30 000 лева!

Card image cap
Prius с автономен пробег до 1000 км

9
авг.
2016

По-голяма батерия трябва да превърне новия Toyota Prius Plug-in шампион на дълги разстояния. Ще са възможни почти 1000 км без презареждане

Card image cap
Момичетата на Pirelli от GP на Унгария (ГАЛЕРИЯ)

2
авг.
2017

...и как в един момент стана така, че вниманието най-бързите пилоти в последния старт от Формула 1 беше изместен заради оголени задни части

Card image cap

В последния брой:

Архив >

usedTag: