JAGUAR LAND ROVER ПУСКА НА ПАЗАРА НОВ ТЕХНОЛОГИЧЕН СТАРТЪП

1804
2016

Jaguar Land Rover пусна на пазара InMotion, нов технологичен бизнес, който създава приложения и услуги при нужда за преодоляване на съвременните предизвикателства в пътуването и транспорта.

Следващия месец InMotion ще започне тестове в реални условия на редица услуги, като например краткосрочно наемане на автомобил и решения за собственици на автомобили в Северна Америка, Европа и Азия през идните месеци.

Технологиите променят начина, по който хората пътуват, и осигуряват достъп до автомобил с едно плъзване по екрана, затова все повече хора търсят начини да подобрят пътуването си до работа или да получат достъп до автомобила, който искат, когато искат. InMotion комбинира най-доброто от автомобилния и технологичния сектор, за да разработи нови решения, достъпни през смартфон или други свързани устройства.

InMotion стартира, като провежда задълбочено проучване сред хора от цял свят, за да установи новопоявяващи се проблеми с пътуването и транспорта, които трябва да се разрешат.  Резултатите от това водят до редица затворени експерименти в реални условия, които изпробват множество подходи, докато намерят най-ефективния.

Като дъщерно дружество, изцяло притежавано от Jaguar Land Rover, InMotion е базирано в Лондон и ще назначи до 30 служители, които ще подпомагат предприемачи, създаващи нов бизнес.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин