Jaguar I-Pace: повелителят на ледовете


1
февр.
2018

Изцяло електрическият I-PACE на Jaguar обещава да предложи както бързо зареждане, така и невероятна динамика, когато моделът стане наличен за покупка. С възможност за зареждане за по-малко от 45 минути*, с динамиката на спортен автомобил и с практичността на SUV, I-Pace ще бъде идеалният всекидневен спътника – независимо дали возите децата до училище, пътувате за работа или дори се борите с минусови температури. Строго тестван при екстремни терени и температури, I-Pace укроти Арктика в тестовото съоръжение на Jaguar Land Rover за студени метеорологични условия в Арйеплог, Швеция, при температури от порядъка на -40°C.

Тони Уестърлунд, потенциален клиент от Швеция, имаше някои интересни въпроси за живота с I-Pace в арктически условия, специално отнасящи се до стабилността и сцеплението върху лед и сняг. За да отговорят на въпросите му, инженерите на Jaguar го поканиха в Арйеплог, да шофира автомобила за първи път и да види през какви тестове преминава, за да се гарантира динамиката в екстремни условия:

Клиентите ще могат да използват електрическата мрежа в дома си, за да подготвят батерията на автомобила и температурата в купето преди пътуване. Предварителната климатизация на купето осигурява максимален пробег, динамика и комфорт, независимо дали външните температури са смразяващо ниски или екстремно високи. Задаването на предпочитаното време на зареждане и графика с предварителна климатизация може да бъде направено или от системата InControl в автомобила, или от приложението за смартфон Remote APP и е лесно като настройването на аларма. Jaguar I-PACE ще бъде представен с глобално излъчване на живо в 20:00 часа наше време на 1 март 2018 и ще продължи с премиерата си пред публиката на Автомобилния салон в Женева на 6 март 2018 г.

Още по темата

Card image cap

В последния брой:

Архив >