Корпоративни новини » Jaguar Art of Performance и Land Rover Above and Beyond Tour отново в България

Jaguar Art of Performance и Land Rover Above and Beyond Tour отново в България

2310
2018

За трета поредна година почитателите на спортното и динамично шофиране, лукса и функционалността ще имат възможност да тестват най-новите и вълнуващи модели на Jaguar и Land Rover на специалното турне на двете марки– The Art of Performance и Above and Beyond Tour.

Тази година събитието ще се проведе на 26, 27 и 28 октомври в София, на ВИП паркинга на София Ринг Мол. Ще продължи в Плодив на 30 и 31 октомври на паркинга на комплекс Метро 1, намиращ се на бул. Санкт Петербург 135, ще мине през Бургас на 2 и 3 ноември на паркинга на Мол Плаза и ще завърши на 6 и 7 ноември във Варна на паркинга на Гранд Мол.

Моделитена Jaguar, които ще са на разположение за тестови шофирания по време на събитията ще бъдат спортният седан XE, комбинацията от стил и динамика XF,изключително пъргавият и мощен F-TYPE, първият кросоувър в историята на марката F-PACE идръзкият и функционаленЕ-РАСЕ.

От луксозните всъдеходина Land Rover, символи на лукс, комфорт и безгранични възможности, за тестови шофирания ще са наличниспортният и динамичен Range Rover Sport, дръзката и авангардна дизайнерска икона Range Rover Velar, магнетичният и красивRange Rover Evoque, високопроходимият и функционален 7-местен Discovery и винаги готовият за семейни приключения Discovery Sport.

Мото-Пфое, като ексклузивен представител за марките Jaguar и Land Rover в България, отново ще бъде организатор и домакин на предстоящото събитие.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин