Jaguar Art of Performance и Land Rover Above and Beyond Tour е в The Mall


14
юли
2017

Готови ли сте да тествате най-новите и вълнуващи модели на Jaguar и Land Rover?

Jaguar Art of Performance и Land Rover Above and Beyond Tour, турът на двете британски марки, на който всеки на възраст 23 години или повече има възможността да изпробва способностите на мощните, стилни и луксозни модели на Jaguar и Land Rover се проведежда за втора поредна година в София – този път на паркинга на The Mall в София на 14-ти, 15-ти и 16-ти юли.

Моделите на Jaguar, които ще са на разположение за тестови шофирания по време на събитията, ще бъдат спортният седан – XE, комбинацията от стил и динамика – XF, изключително пъргавият и мощен F-TYPE, както и дългоочакваният първи кросоувър в историята на марката – F-PACE.

От луксозните всъдеходи на Land Rover за тестови шофирания ще са налични Discovery, Discovery Sport, Range Rover Sport и Range Rover Evoque. Нещо повече, модерните кросоусвъри ще може да се тестват по специално пригодени рампи, които ще имат за цел да изпитат възможностите им до краен предел.

Мото-Пфое, като ексклузивен вносител и дистрибутор на Jaguar и Land Rover в България, ще бъде организатор и домакин на предстоящото събитие.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин