Jaguar обра наградите на „Служебен автомобил на годината” на SME с моделите XE и XF

Jaguar спечели три отличия на наградите „Служебен автомобил на годината” на SME, които се организират от уважаваното по цял свят списание - „Business Car Manager”.

1602
2016

Jaguar XE 2.0d R-Sport с 163 к.с. спечели едновременно първи места в категориите „Служебна кола на годината” и „Най-добър голям служебен автомобил”, докато Jaguar XF 2.0d R-Sport с 180к.с спечели „Най-добър директорски служебен автомобил”.

Пуснат в продажба миналата година, изцяло новият Jaguar XF е по-лек и по-ефикасен от предишната си версия благодарение на новата алуминиева структура. Автомобилът предлага ненадминати динамика, дизайн и пътно поведение.

Ралф Мортън, редактор на ‘Business Car Manager’, сподели: „Jaguar XF е истински победител: притежава страхотна цена, отличен дизайн и е изключително желан. Какво повече може да иска един директор от служебната си кола? Нищо по-различно от това да я има на парко-място си в компанията, в която работи. Няма съмнение, че тази кола тепърва ще бъде поръчвана много…”. Редакторът продължи със следните думи: „Нямаше Jaguar до сега, чийто разход на вредни емисии да пада под 100г/км, но ето, че при XE това вече е факт. Автомобилът предлага нисък разход на гориво, като в същото време се запазват изключително високото ниво на удоволствието от шофирането и съблазнителната визия. Не е изненада, че съдиите присъдиха наградата точно на този Jaguar. Поздравления! Това е кола, която ще направи разлика в бизнес сектора.”

Управляващият директор на Jaguar Land Rover за Великобритания Джереми Хикс, сподели: „Изцяло новият Jaguar XF беше подобрен спрямо предходния модел по почти всички показатели. По-добър е за шофиране, идва с иновативни технологии, предлага повече простор и е по-ефикасен. Изключително радостни сме да видим, че съдиите на SME са оценили подобаващо автомобила.”

 

xf_r-sport_rhodiumsilver_uk_005

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин