Irmscher Custom „Spirit“: наистина привлича погледите

1304
2024

Ако желаете да тунинговане своя микробус, то Irmscher Custom „Spirit“ определено ще ви хареса.

Този микробус е магнит за погледи. Новото оформление в светложълто/зелено и антрацитено може би е въпрос на вкус, но няма как да не го забележите. Това е Irmscher Custom „Spirit“, обединяващ по отличен начин индивидуализма и свободата. Все пак специалистите от Irmscher предлагат от 55 години цялостни концепции и пакети за индивидуализиране. Заради голямото търсене на преработени микробуси е основана компанията Irmscher Van Systems.

Тя е намерила идеална база в лицето на Ford Custom и е създала нова и свежа концепция. Резултатът е концепцията Irmscher Custom „Spirit“, който не само поставя цветни акценти, но е и по-широк и по-висок.

Другите акценти са предният спойлер Irmscher, монтиран зад извивката на бронята. Задната част, която удължава страничната линия, създава впечатление за наистина внушителен завършек на автомобила. Задният спойлер има допълнителна аеродинамична функция.

Истински всестранен талант

Джантите се предлагат в размер 18 цола с гуми за офроуд.

Във вътрешното пространство важна съставна част е Irmscher I Box – за кратко време тази система се проявява като всестранен талант., тоест спален, кухненски и душ-модул. Отделните части вече могат да бъдат поръчвани. Засега не се знае, дали Custom „Spirit“ действително ще се появи на пазара като специален модел.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин