Irmscher тунингова Zafira


3
ян.
2020

Тунинг-специалистите на тема Opel Irmscher са се заели с новата Zafira Life! AUTO BILD ще ви даде информация за спортния ван Irmscher Zafira is3 Sportiv!

Тунинг-специалистите на тема Opel Irmscher са тунинговали Zafira Life! Irmscher Zafira is3 Sportiv изпъква най-вече на външен вид от серийния модел. В предницата личи радиаторната решетка с типичния дизайн на Irmscher. Предната броня е смъкната доста надолу и подчертава спортния характер на модела. Отстрани ванът е получил нови прагове. При спортния модел естествено не липсва и заден спойлер. Той се предлага за всички варианти на задния капак.

Преработено окачване и по-голяма мощност

Хората от Irmscher са преработили изцяло окачването на Zafira и са смъкнали модела с 30 милиметра по-близо до асфалта. Клиентът може да избира между две опции за джантите. Освен 19-цоловите „High Star“ се предлагат и джанти с дизайн „Heli Star“. Естествено тунинг-специалистите са повишили и мощността на вана от Рюселсхайм: вместо със серийните 177 к.с. след ъпдейта на Irmscher Zafira разполага с 200 к.с.

Къмпинг-кутия от тунинг-фирмата на Opel

Тъй като модел като Zafira трябва да е най-вече практичен, от Irmscher са разработили мобилна кухня за Zafira. „Multifunktions i-Box“ може да бъде поставена в задната част на вана и дава възможност за използване на кът за готвене и миене. Освен това кутията може да бъде преработена в легло и да предоставя място за спане на двама души.

Още по темата

Card image cap

В нашия годишник:

Архив >

Бюлетин