Infiniti Prototype 10: завръщане в бъдещето


24
авг.
2018

В рамките на Monterey Car Week Infiniti представя концепция на спортен електромобил: Prototype 10 трябва да разкрие как ще изглежда бъдещето на японската марка, която ще лансира само електрифицирани модели от 2021. Въпреки това Infiniti използва и дизайн с ретро привкус, а каросерията е оформена като при класически едноместен болид.

„Infiniti Prototype 10 отразява оформлението и дизайна на някои от най-вълнуващите автомобилни дизайни на всички времена, където мощта се изразява чрез свръхпотентни едноместни състезателни автомобили. Нашата нова концепция говори за едно електрифицирано бъдеще, което се отразява във детайлите и формата на автомобила. Ние намираме вдъхновение и в една отминала епоха, в която автомобилите се характеризират с простотата и удоволствието от шофирането им“, споделя Карим Хабиб, изпълнителен директор „Дизайн“ на Infiniti. Prototype 10 може да бъде разглеждан като наследник на представения по-рано Prototype 9 – също с ретро дизайн.

Още по темата

Card image cap
Размазаха Pagani в Париж

22
юли
2016

Стойността на уникалнoто Huayra Pearl е около 2,5 млн. щатски долара

Card image cap
BMW M4 GT4 през 2018 г.

10
авг.
2016

BMW работи върху нов модел за класа GT4. BMW M4 GT4 трябва да бъде представено през 2018 на 24-часовото състезание в Дубай.

Card image cap
В ОПЕК разтревожени от инвазията на електромобилите

20
юли
2017

Петролната индустрия се чувства застрашена от настъплението на автомобилите, задвижвани на ток

Card image cap

В последния брой:

Архив >