Infiniti ще прави основно електромобили от 2021 г.


17
ян.
2018

Когато автомобилните производители нямат наличен сериен модел за представяне, винаги следват мотото: студията е подходяща. Така постъпват и от Infiniti на автомобилното изложение NAIAS в Детройт, където благородната японска марка показа „Q Inspiration Concept“. Моделът дава насока за бъдещето на марката.

Макар и от Infiniti да не са особено конкретни по отношение на Q Inspiration Concept, студията може да бъде разглеждана като п5редшественик на ново поколение автомобили. Не случайно става дума за предпочитания в Щатите модел седан от среден клас. Под предния капак ще бъде използвана VC-Turbo-технологията – става дума за бензинов двигател с променлива степен на сгъстяване. На борда има и нови функции за автономно придвижване.

От 2021 г. Infiniti ще представя новите си автомобили с електрическа система на задвижване. Планирани са както чисти електромобили, така и автомобили тип e-Power. Последните ще бъдат оборудвани с малък бензинов мотор, който ще зарежда батерията и ще направи външния източник на зареждане излишен.

Още по темата

Card image cap
Концептуалният електромобил на Honda – в духа на първия Civic

12
сеп.
2017

Urban EV Concept дебютира на автомобилния салон във Франкфурт, a дизайнът му напомня на първото поколение Civic

Card image cap
Звездите от автосалона в Лос Анджелис: Toyota FT-AC

18
ное.
2017

AUTO BILD ще ви покаже звездите на LA Auto Show (29-ти ноември - 10-ти декември).

Card image cap
Honda Civic Si

22
ное.
2016

Card image cap
Концептуалният Vision X: предвестникът на Skoda Polar

1
февр.
2018

С прототипа Vision X Skoda ни дава възможност да погледнем за първи път към бъдещия Polar. От 2019 мини SUV-ът на същата база като Seat Arona/VW T-Cross

Card image cap

В последния брой:

Архив >