Infiniti готви прототип в ретро стил за Пебъл Бийч


10
авг.
2017

Infiniti разпространи първи тийзър на концептуална разработка, която ще бъде представена в Пебъл Бийч. Изненадващо, на първото представено изображение виждаме нещо, което японският премиум бранд не е представял никога досега – а именно: автомобил с ретро форми, който съчетава традиции от миналото с технология на бъдещето. По думите на Алфонсо Албаиса, дизайнер и вицепрезидент на компанията, идеята на проекта е да представи как би изглеждало едно от онези „съкровища“, които човек може да намери забравени, скрити в някоя стара плевня за десетилетия наред – при това с интересна история от моторспорта. Към момента това е единствената налична информация за концепцията.

Още по темата

Card image cap
Полицаи спират прототипи на Ford GT по време на тест

28
сеп.
2016

В Колорадо три прототипа на новия Ford GT са хванати с превишена скорост: максималното разрешено темпо е било едва 80 км/ч, а те са се движили значително по-бързо!

Card image cap
Ето го интериора на новия VW CC

28
авг.
2016

Средата на 2017 г. ще дойде следващият „скосен“ Passat – наречен СС. Компютърно генерирани изображения представят формата на колата отвън и отвътре

Card image cap
Първи снимки на новата „Сребърна стрела“

22
февр.
2016

Миналогодишният шампион Mercedes представи новия W07 за сезон 2016: хибридното задвижване и надеждността ще бъдат още по-добри.

Card image cap

В последния брой:

Архив >

usedTag: