/ INFINITI анонсира четвърта стартъп лаборатория в Хонконг

INFINITI анонсира четвърта стартъп лаборатория в Хонконг

Президентът на INFINITI Роналд Крюгер обяви, че INFINITI ще бъде домакин на четвъртата поред стартъп лаборатория в Хонконг, чиято цел ще бъде развитието на новосъздадени компании. Крюгер съобщи новината по време на събитието RISE websummit, където беше поканен като лектор.

„ Хонконг е предприемачески град, а и днешното събитие RISE е посетено от предприемачи, така че няма по-добро място, на което да обявя нашата нова инициатива за стимулиране на новосъздадени компании, които ще са с фокус върху развитие на дигиталната екосистема в помощ на услугите за ритейл и мобилност“. INFINITI и нашите партньори от NEST скоро ще започнем приемането на кандидатури за нашета нова стартъп лаборатория в Хонконг, като тя ще се фокусира върху премиум услуги за мобилност. Подпомагането на стартиращи компании да преследват мечтите си, винаги е вдъхновяващо и помага на всички нас в INFINITI да мислим и действаме като стартъп.

Роналд Крюгер, президент INFINITI Motor Company

INFINITI ще бъде домакин на четвъртата си стартъп лаборатория с тема „Премиум свързана мобилност “ в Хонконг тази есен. INFINITI Lab 4.0 ще подпомогне стартиращи фирми в развитието на дигиталната екосистема в помощ на услугите за ритейл и мобилност. INFINITI Lab е глобален акселетарор, който подпомага предприемачите да постигнат успех с техните проекти. Програмите на лабораторията предоставят на участниците стартъп експерти и ментори, както и достъп до ненадмината мрежа от партньори и инвеститори.  INFINITI Lab предлага четири уникални програми, изпълнявани на различни места по света, за подпомагане на стартиращи фирми във всеки един етап от тяхното развитие по пътя към успеха. До момента INFINITI реализира шест лаборатории по света, като тази е четвъртата в Хонконг.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин