IAA за товарни автомобили: Navara N-Guard


5
сеп.
2018

Алтернативни задвижвания, дигитализация и автоматизирано придвижване – това ще бъдат акцентите по време на изложението за товарни модели IAA (20-ти до 27-ми септември 2018 г.). AUTO BILD ще ви покаже някои от моделите от предстоящото изложение!

Nissan ще представи Navara в новата ѝ топверсия „N-Guard“. Пикапът е с почти цялостно оборудване и е индивидуализиран на външен вид.  Рамките на фаровете за мъгла, капаците на страничните огледала, радиаторната решетка, задната броня, страничните стъпала и дръжките на вратите са издържани в черен цвят. Освен това моделът е качен на черни 18-цолови джанти. От предния калник до задния ръб на пикапа – в долната му част – преминава тъмна декоративна ивица. Топверсията на Navara се предлага в сиво, черно и бяло. Отвътре седалките с частично кожена тапицерия са облагородени с жълти шевове. Вътрешните страни на вратите и постелките са в същия декор като на страничните части на автомобила. „N-Guard“ предлага серийно свалящ се теглич, като също така е оборудван с асистент за потегляне и спускане по наклон. Японският пикап се предлага с механична скоростна кутия, както и със 7-степенна автоматична трансмисия.

Още по темата

Card image cap
Renault Mégane Grandtour: шикозният „товарач“

22
февр.
2016

Renault Mégane Grandtour ще дебютира на изложението в Женева в спортната си версия GT

Card image cap
Вътрешните добродетели на новото Q5

29
сеп.
2016

Audi пуска второто поколение на Q5. Промените по дизайна се леки, повече са подобренията под ламарините. Ние се докоснахме до новия SUV!

Card image cap
BMW лансират i8 като роудстър

30
ное.
2017

В Лос Анджелис германската компания представя открита версия на своя екологичен "спортист"

Card image cap

В последния брой:

Архив >