IAA за товарни автомобили: Navara N-Guard


5
сеп.
2018

Алтернативни задвижвания, дигитализация и автоматизирано придвижване – това ще бъдат акцентите по време на изложението за товарни модели IAA (20-ти до 27-ми септември 2018 г.). AUTO BILD ще ви покаже някои от моделите от предстоящото изложение!

Nissan ще представи Navara в новата ѝ топверсия „N-Guard“. Пикапът е с почти цялостно оборудване и е индивидуализиран на външен вид.  Рамките на фаровете за мъгла, капаците на страничните огледала, радиаторната решетка, задната броня, страничните стъпала и дръжките на вратите са издържани в черен цвят. Освен това моделът е качен на черни 18-цолови джанти. От предния калник до задния ръб на пикапа – в долната му част – преминава тъмна декоративна ивица. Топверсията на Navara се предлага в сиво, черно и бяло. Отвътре седалките с частично кожена тапицерия са облагородени с жълти шевове. Вътрешните страни на вратите и постелките са в същия декор като на страничните части на автомобила. „N-Guard“ предлага серийно свалящ се теглич, като също така е оборудван с асистент за потегляне и спускане по наклон. Японският пикап се предлага с механична скоростна кутия, както и със 7-степенна автоматична трансмисия.

Още по темата

Card image cap
Renault Zoe e-sport concept: електрическият RS с 460 „коня“ ускорява от 0 до 100 за 3,2 сек!

9
мар.
2017

Прототипът е съвместна разработка с отбора на французите във Формула Е

Card image cap
Фейслифт за GT 86

17
мар.
2016

На изложението в Ню Йорк Toyota ще покаже освежената GT 86. Тя ще бъде опонент на Subaru BRZ. Запознайте се с най-важните промени при спортното купе

Card image cap
AMG пуска „океанска“ версия открития С-клас

23
февр.
2017

Mercedes-AMG отбелязва 50 години с три специални версии

Card image cap

В последния брой:

Архив >