Hyundai Tucson стана „Автомобил на годината“ във Великобритания


11
окт.
2021

Hyundai TUCSON бе коронясан за „Автомобил на годината“ на наградите Carbuyer за най –
добър автомобил през 2022 г. TUCSON също е обявен за „Най -добър семеен автомобил“ и „Най-добър хибрид“
IONIQ 5 печели награди „Най-добър служебен автомобил“, „Най-добър семеен електрически автомобил“, „Най-добре проектиран автомобил на годината“ и „Иновация на годината в автомобилната индустрия“, отличени и на 2021 News UK Motor Awards. i20 N пък е признат за „Най-добър хотхеч“ за 2022 г. Hyundai Motor събра общо осем награди с три модела на 2022 Carbuyer Best Car Awards и 2021 News UK Motor Awards.

Отличията включват изцяло новия Hyundai TUCSON, обявен от Carbuyer за „Автомобил на годината“. В допълнение към престижната титла, TUCSON е признат и за „Най-добър семеен автомобил“ и „Най-добър хибриден автомобил“. Редица иновации и акценти допринесоха за това Hyundai TUCSON да спечели три титли. Компактният SUV се предлага с най-широката гама от електрифицирани двигатели в своя сегмент, включително Hybrid, Plug-in Hybrid и 48V Mild-Hybrid. TUCSON се отличава със своя параметричен и смел дизайн и безпроблемно съчетава динамика и ефективност. Освен това моделът разполага с водещи в класа си функции за безопасност като автономно аварийно спиране (FCA) и асистент за предотвратяване на сблъсък с обекти в сляпата зона (BCA).

„Многократен носител на награди, Hyundai TUCSON е както най-добрият семеен автомобил на Carbuyer, така и най-добрият ни хибриден автомобил за 2022 г.“, каза Ричард Инграм, редактор в Carbuyer. „Прекрасен за шофиране, практичен и удобен, но и изгоден благодарение на хибридните си задвижвания. Новият TUCSON е просто най-добрият нов автомобил, който сме карали през цялата година – което го прави естествения
победител в категорията „Автомобил на годината на Carbuyer. „

Наградите на Carbuyer за 2022 г. също отличиха Hyundai i20 N като „Най -добър хотхеч“, а изцяло електрическият Hyundai IONIQ 5 – като „Най-добър служебен автомобил“ и „Най-добър
семеен електрически автомобил“. „Видяхме, че играта с електрически автомобили напредна значително през последните 12 месеца, а IONIQ 5 е доказателство за това докъде е стигнал пазарът“, каза Ричард Инграм, редактор в Carbuyer.

Още по темата

Card image cap

В нашия годишник:

Архив >

Бюлетин