Корпоративни новини » Hyundai Tucson стана „Автомобил на годината“ във Великобритания

Hyundai Tucson стана „Автомобил на годината“ във Великобритания

1110
2021

Hyundai TUCSON бе коронясан за „Автомобил на годината“ на наградите Carbuyer за най –
добър автомобил през 2022 г. TUCSON също е обявен за „Най -добър семеен автомобил“ и „Най-добър хибрид“
IONIQ 5 печели награди „Най-добър служебен автомобил“, „Най-добър семеен електрически автомобил“, „Най-добре проектиран автомобил на годината“ и „Иновация на годината в автомобилната индустрия“, отличени и на 2021 News UK Motor Awards. i20 N пък е признат за „Най-добър хотхеч“ за 2022 г. Hyundai Motor събра общо осем награди с три модела на 2022 Carbuyer Best Car Awards и 2021 News UK Motor Awards.

Отличията включват изцяло новия Hyundai TUCSON, обявен от Carbuyer за „Автомобил на годината“. В допълнение към престижната титла, TUCSON е признат и за „Най-добър семеен автомобил“ и „Най-добър хибриден автомобил“. Редица иновации и акценти допринесоха за това Hyundai TUCSON да спечели три титли. Компактният SUV се предлага с най-широката гама от електрифицирани двигатели в своя сегмент, включително Hybrid, Plug-in Hybrid и 48V Mild-Hybrid. TUCSON се отличава със своя параметричен и смел дизайн и безпроблемно съчетава динамика и ефективност. Освен това моделът разполага с водещи в класа си функции за безопасност като автономно аварийно спиране (FCA) и асистент за предотвратяване на сблъсък с обекти в сляпата зона (BCA).

„Многократен носител на награди, Hyundai TUCSON е както най-добрият семеен автомобил на Carbuyer, така и най-добрият ни хибриден автомобил за 2022 г.“, каза Ричард Инграм, редактор в Carbuyer. „Прекрасен за шофиране, практичен и удобен, но и изгоден благодарение на хибридните си задвижвания. Новият TUCSON е просто най-добрият нов автомобил, който сме карали през цялата година – което го прави естествения
победител в категорията „Автомобил на годината на Carbuyer. „

Наградите на Carbuyer за 2022 г. също отличиха Hyundai i20 N като „Най -добър хотхеч“, а изцяло електрическият Hyundai IONIQ 5 – като „Най-добър служебен автомобил“ и „Най-добър
семеен електрически автомобил“. „Видяхме, че играта с електрически автомобили напредна значително през последните 12 месеца, а IONIQ 5 е доказателство за това докъде е стигнал пазарът“, каза Ричард Инграм, редактор в Carbuyer.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин