/ Hyundai Tucson отново ще има N Line версия

Hyundai Tucson отново ще има N Line версия

Hyundai потвърди новината официално с първи тийзъри: новият Tucson отново ще се предлага в спортния вариант N Line

Новият Hyundai Tucson отново ще има спортна версия N Line. До пазарния старт през пролетта на 2021 г. не е налице официална информация, но затова пък се появиха първите тийзъри, официално пуснати от Hyundai. Изглежда в спортната си версия SUV е с нови брони.

Нови брони за N Line

В предницата зоната около големия, средно разположен вентилационен отвор е затворена от хромиран елемент. В страничните  вентилационни отвори са интегрирани още два светлинни елемента. С тях и без друго голямата решетка изглежда смъкната още по-надолу. 

В задницата личи внушителен дифузьор, интегриран в изпъкващата напред задна броня. Тя е лакирана в цвета на автомобила, като в същия лак са и елементите по калниците и праговете. Перфектен завършек на всичко това придават новите джанти. Дали Tucson N Line ще получи по-голяма мощност, засега не е известно. Преди премиерата имаше слухове, че моделът ще се появи като хибрид, но такъв се предлага и за обикновения Tucson. До края на 2022 г. Hyundai възнамерява да пусне седем нови N Line модели – в момента в този спортен вариант се предлагат i10, i20, i30 и Kona.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин