Hyundai Sonata става още по-наточен в спортния си вариант N Line

3009
2020

Седанът на Hyundai – Sonata – вече се предлага в спортна версия N Line. За съжаление не и в Европа

Красивият седан от среден клас на Hyundai, Sonata, няма да се появи в Европа, но затова пък в Щатите и Южна Корея хората могат да се радват: там в бъдеще автомобилът ще се предлага и в най-спортната версия N Line. за целта той е оборудван подобаващо.

Това означава каскадна радиаторна решетка с емблема N Line в предницата и нова броня с три вентилационни отвора. В задницата Sonata ще получи черна броня с дифузьор и четири ауспухови тръби. Спортната визия се подчертава от нови прагове и 19-цолови джанти. така нещата продължават във вътрешното пространство: там ще откриете алуминиеви педали,  типичните червени шевове на N Line-моделите и декоративни лайстни в тъмен хром.

Вероятно с до 190 к.с.

Засега корейците не казват, кой мотор ще задвижва Sonata N Line, но традиционно този вид оборудване е комбиниран с най-мощните агрегати. В този случай вероятно ще става дума за 1,6-литровия турбобензинов мотор със 183 к.с. и 264 Нм максимален въртящ момент. Трансмисията ще бъде 8-степенна автоматична. Тези данни са за Щатите, а в Южна Корея ще се предлага и по-голям атмосферен мотор. Той изтръгва 194 к.с. и 245 Нм от работен обем от 2,5 литра. И в двата варианта Hyundai Sonata N Line би бил подобаващо моторизиран.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин