Hyundai Santa Fe T1 победи джиповете на екстремното състезание Баха България


23
юли
2017

Безапелационни победители при джиповете на състезанието Баха България са Цветомир Иванчев и Ивайло Николов от Hyundai off-road racing team. Миналогодишните Източноевропейски офроуд шампиони задържаха лидерството си и през трите състезателни дни на тежкото рали в Русе.

Иванчев и Николов с Hyundai Santa Fe успешно преминаха всичките етапи на офроуд надпреварата без технически проблеми и забавяния. До края на над 500-те състезателни километра неравни трасета, екипажът постоянно вдигаше темпото си, като в неделния ден достигнаха рекордните 150 км/ч. Лидерите в клас Т1 финишираха и с трето време в общото генерално класиране на всички състезателни машини.

Баха България е трети кръг от Източноевропейския офроуд шампионат, в който българите Иванчев и Николов имат шанс отново да триумфират с престижно място до края на състезателния сезон.

Прототипът Hyundai Santa Fe T1 е с 300 к.с., 600 Нм максимален въртящ момент и 3,0-литров двигател.Окачването е койлоувъри с по два амортисьора на колело. Предавателната кутия е Н-образна 5-степенна.

Още по темата

Card image cap

В нашия годишник:

Архив >

Бюлетин