Hyundai Santa Fe с тунинг от Carlex Design

3011
2021

Тунинг –специалистите от Carlex са известни с ексцентричните си творения. Полската тунинг-фирма предлага и облагородяване на Hyundai Santa Fe, който след това променя външния си вид коренно

За четири поколения Hyundai Santa Fe е доста променен – от изгоден в посока благороден. На външен вид големият SUV е доста впечатляващ. Carlex Design обаче са на мнение, че има какво още да се направи. Тунинг-фирмата предлага широкообхватна програма за облагородяване. С бодикит за по-широка каросерия и много кожа „Hyundai Santa Fe Urban Edition“ става доста по-индивидуален.

За каросерията от Carlex предлагат широкообхватен бодикит. Предницата разполага със значително по-голяма решетка, по-спортна броня и бленди на фаровете, а освен това има и 20-цолови джанти, по-широки калници, заден дифузьор и два спойлера в задницата. По желание Carlex предлага двуцветен лак и зелени акценти по различните елементи на каросерията.

Според Carlex Design Santa Fe във версия Urban Edition е „единственият автомобил в SUV-класа, който свързва градски шик със спортен и агресивен характер“. 

Зелени акценти а ла лайм в интериора на Santa Fe

Доста промени има във вътрешното пространство. Отпред Carlex са монтирали спортни седалки собствено производство с допълнителни елементи а ла седалки тип корито. Воланът е с нов обръч с маркировка на 12 часа. Предни седалки, задната седалка и тапицериите на вратите са покрити с алкантара и кожа, а акцентите са в зелен цвят като лайм.

Честна цена за тунинга

С изключение на смъкване на окачването с 25 мм посредством комплект пружини на Eibach в техническо отношение всичко е постарому. По желание се предлага звуков модул, който придава на Santa Fe изкуствен V8-звук. Тунингът струва 16 000 лв., а самият Hyundai Santa Fe струва в Германия 86 000 лв.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин